Bine aţi venit,  sunteţi pe Pagina Bibliotecii USAMVB Timişoara 

apăsaţi aici pentru pagina EDITURII AGROPRINTBiblioteca USAMVB Timişoara este o bibliotecă de drept public, fără personalitate juridică, finanţată din bugetul universităţii şi subordonată Senatului universitar.

Biblioteca dispune de o suprafata de 400 m2 sali lectura si sali internet destinate studentilor si cadrelor didactice si o suprafata de 330 m2 de sali de depozitare.

Activitatea sa a început în anul 1949, cu doi salariaţi şi cu un fond documentar format din 2670 de cărţi. Ca urmare a politicii de achiziţie, prin sistemul de schimb de publicaţii intern şi extern, dar şi prin donaţii de valoare, fondul de carte s-a dezvoltat.

În prezent, Biblioteca USAMVB Timişoara are o colecţie de documente care cuprinde 389598 volume carte, adică 60433 titluri, din care 55109 titluri de specialitate şi 5324 titluri beletristică. Există şi un fond de carte veche care cuprinde 5019 volume de mare importanţă documentară. Cele 18 enciclopedii sunt menite să dezvolte orizontul de informaţii al studenţilor şi cadrelor didactice.

Programul de relaţii cu publicul al bibliotecii este următorul:

În perioada cursurilor, de Luni până Vineri:  de la 8 la 18.

În perioada de sesiune, de Luni până Sâmbătă: de la 8 la 18.

Pe perioada vacanţelor universitare de Luni până Vineri de la 8 la 14.

Programul de funcţionare al Bibliotecii poate fi modificat prin dispoziţia Conducerii Universităţii.